Ciutat

Volen ubicar l’SBD Esport Hub al campus de la UAB

Acaba el procés per definir el nou projecte per generar noves oportunitats econòmiques a la ciutat

Vista aèria del Campus de Sabadell de la UAB / CEDIDA

L’SBD Esport Hub tindrà seu i la voluntat dels seus impulsors és que sigui al Campus Sabadell de la UAB, al barri de Covadonga. Aquesta és la proposta del Govern, que s'ha avançat en la tercera i última sessió on-line per definir el hub celebrada aquest divendres.

La sintonia entre el consistori i la universitat és bona i en les properes setmanes es preveu que hi hagi reunions per tancar l’acord. El campus “està al bell mig de la Gran Via, que és l’eix que volem que actuï de palanca en la transformació de la ciutat”, destaca  la responsable de Projecció de la ciutat i Turisme, Lourdes Ciuró, que afegeix que un punt fort en aquest sentit és la proximitat al Taulí i l’ESDi, perquè “volem que el hub de l’esport de Sabadell s’encamini molt cap a la qualitat de vida de la gent, la recuperació de lesions o la dieta; ens donaria una singularitat”. Aquesta seria la primera seu, però no es descarta que més endavant se’n busqui una altra a mesura que el hub es vagi consolidant.

Des del passat mes de desembre fins ara s’ha treballat en tres sessions, cadascuna amb un objectiu concret per traçar les línies mestres del projecte buscant referents en professionals experts en diferents àmbits de la salut, la innovació, l’esport i l’empresa, els àmbits sobre els quals vol pivotar la iniciativa que pretén generar noves oportunitats econòmiques per al municipi. D’aquí a un mes es presentaran les primeres mesures i els objectius a curt termini que tindrà l’SBD Esport Hub.

En la sessió d’aquest divendres, Valor i mercat dels hubs esportius, hi han participat, entre d’altres, el propietari d’Acceso Corporate, Joan Alsina, que ha remarcat la importància de crear un flux bidireccional entre la universitat i les empreses per generar valor, i la directora d’operacions de Texfor, Mònica Olmos, que ha destacat el paper que pot aportar la indústria tèxtil amb solucions innovadores.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top