Vallès

El Mercat de Castellar es digitalitza per acostar-se als joves

El ‘clic’ s’incorpora com a mitjà de compra, també, al Mercat de Castellar. L’equipament municipal impulsa la venda on-line a través de mercatdecastellar.com, un web que alhora permetrà fer comandes per recollir a les parades, la qual cosa redueix el temps d’espera i evita aglomeracions. Es tracta d’una aposta per captar més clientela jove a través de la digitalització.

El Mercat de Castellar, d’aquesta manera, arribarà també a Sentmenat, Sant Llorenç Savall i Matadepera. El repartiment es farà mitjançant vehicles elèctrics i amb personal de la cooperativa TEB, que treballa amb persones amb discapacitat intel·lectual.

D’entrada, els comerços que faran enviaments són la fruiteria Vila-Borrull; les carnisseries Casé, Cárnicas Merche i Prat Torras; Salat i Dolç; Peixos Marina, i la Bona Teca.

Els mercats es modernitzen

La digitalització és un camí que el mercat de Barberà 11 de Setembre ja va encarar fa gairebé dos anys, també amb l’objectiu d’acostar-se  a clients més joves.

De fet, l’equipament municipal encara ha enfortit més aquesta aposta amb la instal·lació d’armariets intel·ligents de l’empresa Columat, que permeten ampliar la recollida de productes les 24 hores del dia, durant tota la setmana.  Les comandes es poden realitzar a través d’una aplicació o directament per WhatsApp. Els productes es poden emmagatzemar sense malmetre’s, ja que la temperatura dels armariets es pot regular dels -20ºC als 47ºC.

El Mercat de Barberà instal·la armariets per recollir productes de forma sostenible i segura

Comentaris
To Top