Publicitat
EDITORIAL

Primer, les persones

Sabadell no és cap altra cosa que els seus veïns. Els sabadellencs contribuïm a mantenir la ciutat viva, dinàmica i en transformació constant. Tot suma. Des d’un fet tan quotidià com anar a comprar al comerç de barri o fer esport fins a obrir una nova iniciativa empresarial. I totes aquestes accions tenen un denominador comú: les persones.

Les ciutats han estat massa anys d’esquena als seus veïns i és necessari actualitzar-les, portar-les al segle XXI. Per aconseguir-ho, les noves tecnologies –sobretot la intel·ligència artificial– han d’agafar més protagonisme. A les pàgines 4 i 5 d’aquesta edició, parlem amb experts sobre les ‘smart cities’. En qüestió de dècades, a les ciutats hi haurà autobusos sense conductor i carrers sense direccions, semàfors adaptats, fanals intel·ligents, panells adaptats i drons medicalitzats. Sabadell estarà molt més orientat als seus veïns i al seu benestar.

Per això, cal avançar més que mai en matèria de sostenibilitat i aprofitar les últimes tendències d’urbanisme i mobilitat. No hem de renunciar al nostre passat i present, al nostre dia a dia, però tampoc podem defugir dels canvis. Hem de poder fer més nostra la ciutat de Sabadell. Una ciutat per a les persones.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top