CASTELLAR

Miki Núñez i Els Pets, en els concerts solidaris de Suma+ Castellar

Arran de la crisi sanitària per la Covid-19, Suma+ Castellar no va poder organitzar l’any passat concerts solidaris com el 2019. Enguany, però, sí que podrà fer-ho i ja ha anunciat el cartell del festival de música en la segona edició de la Marató per la Diversitat a Castellar del Vallès. Hi participaran el cantant terrassenc Miki Núñez i el grup de rock català Els Pets, així com la banda musical dedicada al públic familiar, El Pot Petit.

Tots els diners recaptats aniran destinats a millorar l’atenció de l’alumnat amb diversitat de necessitats, en els centres educatius castellarencs. Suma+ Castellar té la intenció de sensibilitzar amb la “bandera de la diversitat”, és a dir, en tractar a les persones “d’igual a igual independentment de com siguin”. Des de l’entitat social opinen que l’aplicació del decret 150/2017 d’inclusió sense recursos ha fet que infants de les escoles de Catalunya visquin una “dramàtica situació”.

La població pot col·laborar econòmicament amb Suma+ Castellar o organitzar activitats / CEDIDA

Dit això, els concerts del festival de música estan previstos per aquest mateix mes. Els Pets, que faran parada a Castellar en el marc de la gira 20/20 amb motiu del 35è aniversari del grup, cantaran el 21 de maig a les 21:30 hores al Pla de la Bruguera. Per la seva banda, El Pot Petit actuaran l’endemà a les dotze del migdia. Miki Núñez, exconcursant d’Operación Triunfo, també oferirà el seu concert el dia 22, però a dos quarts de deu de la nit. Les entrades ja estan a la venda a través del portal sumacastellar.koobin.cat, tot i que les d’El Pot Petit ja estan exhaurides.

Comentaris
To Top