Publicitat
EDITORIAL

Amb la mirada cap enfora

L’economia espanyola serà la que més creixerà de la Unió Europea (UE) enguany i el 2022, sempre que es compleixin les expectatives del procés de vacunació, segons les previsions de Brussel·les. Aquest optimisme que ve amb les previsions macroeconòmiques ja es comença a notar a Sabadell. Segons una nova enquesta del Gremi d’Hostaleria i Turisme per al D.S., la meitat del sector ha augmentat els seus ingressos en almenys un 30% en els primers dies de desescalada.

Els bars i les cafeteries es recuperen a un ritme superior que els restaurants, però en tot cas la dinàmica és clarament positiva. La darrera enquesta del Clima i Confiança Empresarial indica que l’evolució econòmica de Sabadell i comarca també transmet bons auguris. Es percep una recuperació de la confiança dels empresaris del 37,5% i la majoria d’indicadors, com el de la marxa de negoci, mostren una clara millora.

La dinàmica de creixement, encara que prudent per la situació de pandèmia, és una altra prova de la sortida de la crisi econòmica de la Covid. En aquest context, l’Ajuntament, amb la col·laboració dels agents econòmics i dels emprenedors de la ciutat, ha creat l’eina Invest in Sabadell, amb l’objectiu d’atraure noves inversions, empreses i professionals. La col·laboració entre els agents privats i públics, la recerca de nous talents i iniciatives empresarials, i la consolidació dels nostres actius són formes autèntiques de construir ciutat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top