Ciutat

Les espurnes de les Bruixes del Nord enlluernen els veïns de la Concòrdia

Les Bruixes del Nord, en un moment de la seva actuació / CEDIDA

Les Bruixes del Nord van fer saltar espurnes ahir a la nit a l’escola Font Rosella en el segon dia de festa major de la Concòrdia i van dur a terme el seu tradicional lluïment de foc i percussió.  Els veïns del barri que van poder assistir-hi- molts es van quedar sense entrada- van gaudir d’un dels espectacles més encissadors.

Pau Recio, president de l’associació de veïns, es mostra satisfet de la bona rebuda de l’activitat, tot i que li queda un regust amarg pel fet que força gent es va quedar sense entrada. “Algunes persones es van quedar fora per culpa de l’aforament limitat i ens ha sabut greu”, afirma. Recio subratlla que ha estat un model de festa major “petit”, però que ha tingut èxit gràcies a la feina conjunta de molts actors del barri.

Dit això, ahir al matí, també es va celebrar una caminada popular pels carrers del barri i al migdia la Banda de Música de Sabadell va realitzar un concert per al públic general. A més, els infants de la Concòrdia van  van tenir l’opció de participar en una gimcana a la Llar del Vent, així com assistir a un concert d’animació familiar de la companyia ‘La Xerinola del Rikus’.

Dues activitats per avui

Avui és l’última dia de la festa major de la Concòrdia d’enguany i té dues activitats més programades. D’entrada, a les 11 h, s’ha celebrat un lluïment de gegants protagonitzat pels Gegants i Gralles de la Concòrdia i Jaume Ibars. I a les 18 h, tindrà lloc un concert a càrrec de Mauro Rod Brand i Flamsteed per posar punt final a la celebració.

Els més petits també gaudeixen de la festa major de la Concòrdia

Els Gegants fan ballar les famílies i alegren l’últim dia de festa major de barri

Comentaris
To Top