Publicitat
EDITORIAL

La convivència als rocòdroms

L’escalada esportiva viu un autèntic boom. Avui expliquem a les pàgines de Tendències com el confinament ha motivat que centenars de persones s’animin a practicar als boulders de la comarca. De fet, un de cada tres escaladors s’ha incorporat en el darrer any: el de la pandèmia.

Celebrem, doncs, que els hàbits saludables s’estenguin entre la ciutadania. Però no només físics. I és que els rocòdroms són també espais de socialització: de confiança mútua, d’establir vincles amb desconeguts... Així que també ens reporta un benefici per a la nostra ment (la qual, probablement, tinguem una mica estressada després de mesos d’incerteses).

Per això, aquesta socialització –sana i saludable–  també genera convivència. I reivindica les activitats col·lectives (sempre respectant les mesures sanitàries), més necessàries que mai en un moment en què el confinament ens podria haver exagerat l’individualisme.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top