Ciutat

La Fundació del Disseny Tèxtil nomena Juan José Pérez Villar com a president i Josep Generó com a secretari

Pérez Villar, al recent homenatge a Josep Bombardó / VICTÒRIA ROVIRA

La Fundació del Disseny Tèxtil (FUNDIT), titular de l’ESDi, ha nomenat Juan José Pérez Villar com a president en substitució de Josep Bombardó, mort el passat 3 de març a l’edat de 74 anys, i Josep Generó com a secretari del Patronat.

“Els canvis combinen l’experiència i el coneixement de la fundació, així com els reptes que ha d’afrontar els pròxims anys”, destaquen fonts coneixedores de les dues persones. Pérez Villar es va incorporar a la fundació fa més de 18 anys i amb ell l’ESDi va crear l’especialitat d’art electrònic i visual. Va dirigir Cinematiraje Riera i Filtel, empresa que després va ser absorbida per Filmax i va passar a ser vicepresident d’aquesta companyia.

Per la seva part, el sabadellenc Josep Generó és l’exdirector general de l’empresa de moda Yerse. Generó assegura que “volem continuar sent referents com a escola i universitat en disseny, sobretot de moda i tèxtil”, amb la mirada posada en la sostenibilitat, “un tema clau en la formació dels alumnes”.

Inaugurada l’exposició ‘La fàbrica del disseny’, que ret homenatge a Josep Bombardó

Comentaris
To Top