Ciutat

Resignació i crítica entre els sabadellencs per l’aparcament de La Bassa

Un nen es tira a la piscina de La Bassa / ÓSCAR ESPINOSA

La Bassa de Sant Oleguer, potser la piscina pública amb més èxit de la ciutat, tindrà problemes d’aparcament aquest estiu. I és que a causa de la posada en marxa del centre de vacunació massiu a la Pista Coberta d’Atletisme de Sabadell, el pàrquing de la Bassa només servirà per acollir aquells que s’hagin de vacunar, i no pas els usuaris de les piscines.

“El pàrquing pot ser per a tothom”

El Ramon, de 37 anys, diu que “crec que podrien intentar que el pàrquing sigui per les dues coses: la Bassa i el centre de vacunació”, tot distribuint les places. D’altra banda, la Mariona, de 36,  afegeix que “si la vacunació és ordenada i hi ha uns horaris i tot, no hi haurien d’haver aglomeracions. A més, defensen que les piscines de Sabadell tenen bons serveis pels diners que valen les entrades.

“Si ha de ser permanent s’ha de buscar una solució”

La rellevància de la disponibilitat de l’accés en cotxe a la Bassa es dispara entre els més joves. Bona mostra en són la Mireia i la Natàlia, de 19 anys. Elles són més aviat crítiques que l’aparcament s’empri per al centre de vacunació massiva, tot i que entenen la necessitat: “És una necessitat d’ara per al centre de vacunació, i si és puntual em sembla bé”, diu la Mireia. Malgrat tot, expressa que no són pocs els inconvenients: “Amb la meva família anem amb totes les motxilles carregades fins a la Bassa, i dur el menjar, les tovalloles, la nevera caminant i sota el sol es fa una mica pesat”. D’altra banda, la Natàlia diu que “si ha de ser permanent, crec que s’hauria de buscar una solució perquè els cotxes puguin aparcar més a prop”. Totes dues es mostren molt contentes amb les instal·lacions de la Bassa.

“Al final, és necessari per a la vacunació”

El Jonathan i el Kevin, de 18 anys, també estan molt contents amb l’equipament. L’últim diu que és molest no tenir aparcament a la piscina, tot i que “al cap i a la fi és necessari per a la vacunació, entenc que la gent es pugui vacunar malgrat que no es pugui aparcar”. El Jonathan, per la seva banda, remarca que “és important poder-se vacunar” i, per tant, també veu bé haver de fer aquest esforç de mobilitat. “L’aforament es reduirà, però la gent necessita festa, piscina i platja, i hi haurà aglomeracions”, vaticina el Kevin sobre les instal·lacions.

Comentaris
To Top