Diners

Qida, de Sabadell, expandeix el seu model d’atenció domiciliària al País Basc

L'equip de la sabadellenca Qida

Qida, la companyia sabadellenca de serveis sociosanitaris i atenció domiciliària fundada el 2018, ja opera plenament al País Basc, després de l’obertura a Bilbao (on centralitza l’activitat), San Sebastià i Vitòria.

Amb aquesta expansió, Qida té previst atendre més de 400 famílies aquest 2021 i enfortir la seva presència al nord d’Espanya, en el marc del pla de creixement en el mercat estatal.

“Volem -precisa Oriol Fuertes, CEO i cofundador de l’empresa- consolidar el nostre model d’atenció diferenciat, amb tecnologia pròpia i impacte social, que és el que ens distingeix”.

Amb l’activitat al País Basc, Qida -que va tancar el 2020 amb 750 clients o serveis actius- superarà els 2.500.

PROACTIVA

Qida, 24 hores al dia i 7 dies a la setmana, ofereix una atenció domiciliària personalitzada, proactiva, de qualitat i de base tecnològica, per permetre a les persones viure més temps, en bona salut, a casa. Un altre objectiu important és millorar l’estatus social i laboral del col·lectiu de cuidadors.

La companyia ha atès més de 3.000 famílies en els darrers tres anys d’activitat, gaudint d’un índex de satisfacció i qualitat de 4,9 sobre 5.

“El punt diferencial de Qida -recorda Fuertes- és la qualitat de la selecció del professional sociosanitari i l’aposta pel seguiment continuat a la família que realitzen a través del rol dels referents socials, que són treballadors socials o psicòlegs que porten el cas concret d’un pacient”.

Comentaris
To Top