Oci i cultura

El públic familiar també té el seu espai a l’Embassa’t

Prop de 300 persones han assistit al concert del grup Xiula aquest matí / LLUÍS FRANCO

Aquest matí, el protagonisme a l’Embassa’t l’han tingut les famílies, que han gaudit del concert del grup català d’animació Xiula. Els nens i nenes, acompanyats pels seus progenitors, han cantat i ballat al son de la música, tot i la calor asfixiant que hi ha hagut al llarg de l’actuació. Avui, el públic familiar ha recuperat el seu espai al tradicional festival de música de Sabadell.

El grup Xiula anima al públic a cantar i aixecar els braços / LLUÍS FRANCO

Xiula ha cantat cançons de tota mena, ja que algunes eren pròpies i altres eren versions. Per exemple, han interpretat la coneguda cançó de Ghostbusters, composta i llançada el 1984 pel cantautor nord-americà Ray Parker Jr. Així mateix, la banda d’animació ha requerit la participació del públic en alguns dels seus temes musicals, que molts d’ells tenien un marcat to humorístic infantil.

Un cop ha acabat el concert, que ha durat una hora aproximadament, la Colla de Geganters i Grallers de Gràcia, els Bastoners de Sabadell i els Gegants de Sant Llorenç Savall han fet actuacions per separat de manera improvisada, és a dir, fora de la programació del festival de música. Moltes de les famílies assistents al recinte de l’Embassa’t s’han apropat per veure-les.

Un dels membres de la Colla de Geganters i Grallers de Gràcia toca la gralla / LLUÍS FRANCO

Ahir, Manel. Avui, Lu Rois i Maria Arnal

Ahir, va ser torn dels Manel, que van davant de més d’un miler de persones, entregades des de l’inici amb les cançons del grup. De fet, es va penjar el sold out i l’amfiteatre del Parc Catalunya de Sabadell mostrava les seves millors gales. Els food trucks estaven plens i totes les localitats estaven ocupades.

Així mateix, per sort pels fanàtics de la música, avui encara hi ha més concerts. Aquesta tarda és el torn de la cantant sabadellenca Lu Rois (19:30 h), T.Modet i de Maria Arnal i Marcel Bagés, que posaran la cirereta del pastís a l’Embassa’t d’enguany.

Els Manel emocionen el públic de l’Embassa’t després de penjar el ‘sold out’

Comentaris
To Top