ESPORTS

Mor Rafel Sánchez, un home de l'esport que va dedicar una vida al Club Natació Sabadell

Rafel Sánchez va tenir un lligam molt fort amb el Club Natació Sabadell / Ll.F.

Poques persones podrien tenir un lligam tan estret amb el Club Natació Sabadell com el de Rafel Sánchez. Així començava l'entrevista que el Diari de Sabadell li va fer el setembre del 2019. Ahir va morir a l'edat de 85 anys després de dedicar gairebé una vida a l'entitat nadadora, de la qual ha estat soci 67 anys. Va formar part de sis juntes directives, destacant la seva etapa amb Carles Ibars de president. Es va convertir en la seva mà dreta durant molts anys, participant en projectes força importants.

Després de 35 anys col·laborant de forma altruista al Club, va exercir com a professional desenvolupant les tasques de secretari i delegat. De fet, es va convertir en el 'relacions públiques' de l'entitat fent de lligam amb els mitjans de comunicació en les competicions de natació. "Un home de club seria la millor definició de Rafel Sánchez", explica el president del Club Natació, Claudi Martí. "A més de ser una persona afable i molt estimada per tothom, ell va saber projectar el Club en l'àmbit català i estatal a través de la natació". També va ser el president del Consell d'Honor i va tenir diversos càrrecs a la Federació Catalana de natació.

"Una gran persona, un gran sabadellenc i un gran apassionat de l'esport". Així el recorda Josep Masip, president del Panathlon Club Sabadell, entitat de la qual va ser el secretari amb la presidència de Martí Sala i ara era membre d'Honor i no faltava a cap reunió. "Estava implicat amb totes les activitats, era rigorós i detallista en la seva responsabilitat. El trobarem molt a faltar", afegeix Masip. Se'n va un home de l'esport sabadellenc. L'enterrament tindrà lloc aquest dimecres a les 12.15 hores al Tanatori de Sabadell.

Rafel Sánchez, tota una vida dedicada al Club Natació Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top