Ciutat

Una revetlla de Sant Joan més plàcida de l’habitual

La Policia Municipal de Sabadell ha realitzat una quarentena d’actuacions al llarg de la nit

/ VICTÒRIA ROVIRA

La revetlla de Sant Joan a Sabadell ha sigut més plàcida que anys anteriors, tot i que la Policia Municipal ha hagut de fer una quarantena d’actuacions al llarg de la nit. Els Bombers, però, no han hagut d’actuar. A més, la revetlla s’ha saldat amb 117 trucades des de Sabadell al número 112, és a dir, xifres similars a les de l’any 2019.

Dit això, a hores d’ara encara s’està comptabilitzant el nombre total de contenidors cremats. Això sí, els agents policials han identificat a dotze persones per dur a terme aquest acte vandàlic. Així mateix, també s’han desallotjat dos establiments que incomplien les restriccions en l’horari i s’han desarticulat dues fogueres no autoritzades. Una d’elles a la plaça de Vapor Gorina i l’altre a la Ronda d’Europa.

3 focs a matolls

D’altra banda, la Policia Municipal també ha detectat tres focs a matolls i un petit foc al Parc Catalunya, tot i que no ha calgut l’actuació dels Bombers. A més, dos vehicles han quedat afectats i s’han cremat quatre papereres.

Comentaris
To Top