Publicitat
Ciutat

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, ret homenatge al jove sabadellenc que va morir a Miravet

La consellera de Justícia i exportaveu de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, ha recordat el jove sabadellenc de 15 anys que va perdre la vida al riu Ebre en la seva visita a Miravet. La consellera ha deixat una flor als peus del riu i s’ha dirigit a la família, als amics i a l’institut Agustí i Serra per donar-li el seu escalf.

Ciuró, dipositant una flor a l’Ebre / CEDIDA

El passat 3 de juny, van localitzar el cadàver del noi de quinze anys i veí de Sabadell que havia desaparegut al migdia al riu Ebre, a Miravet, després d’entrar a l’aigua per banyar-se. Juntament amb diversos companys, alumnes de l’Institut Agustí Serra i Fontanet de Sabadell que participaven en una sortida a la Ribera d’Ebre, havia entrat a l’aigua sense armilla salvavides després de finalitzar una excursió amb caiacs pel riu. Cap a la una del migdia, un d’ells ha alertat de que el jove s’havia submergit i no havia tornat a sortir.

Un acte pels desapareguts a la Batalla de l’Ebre

Justícia ha dipositat en un habitacle del cementiri de Miravet, a la Ribera d’Ebre, un centenar de restes òssies de combatents de la Batalla de l’Ebre no identificats. Es van recuperar en una excavació a la fossa de les Pernafeites fa tres anys.

La consellera Lourdes Ciuró ha presidit a Miravet l’entrega de 100 restes òssies, que no s’han pogut identificar, a l’alcalde del municipi, Antonio Llambrich. Les exhumes s’han dipositat en caixes en un habitacle del recinte. Ciuró i Llambrich han signat l’acta d’entrega de les restes i s’ha lliurat a l’Ajuntament la memòria interdisciplinària d’actuació.

Publicitat
Comentaris
To Top