Publicitat
El teu defensor

El teu defensor: “Les travesses són un perill”

EL TEU DEFENSOR

En Ferran ens escriu per reclamar a l’Ajuntament que repari unes travesses ubicades a la ronda de Zamenhof.

Demana que s'arregli un passatge de fusta per creuar un parterre a La Creu Alta

En Ferran A., lector del D.S., s’ha posat en contacte amb la secció de El teu defensor per denunciar l’estat d’un passatge al barri de la Creu Alta. El veí destaca que, al costat del monument al sastre, a la Ronda de Zamenhof, un passatge permet creuar el parterre. “Fa temps hi van col·locar unes travesses de fusta que el temps ha fet malbé i ara són un perill i en travessar pot provocar una caiguda”, adverteix el veí. Segons han confirmat diversos residents de la zona, esdevé un problema per a gent gran que vol escurçar el recorregut o persones amb mobilitat reduïda: “És un pas irregular i inestable”, destaca un veí, en Joaquim R.

Pels veïns, una solució podria ser la retirada de les fustes i instal·lar una base de grava fina o fer alguna actuació similar que permeti el pas de gent gran i persones amb dificultats de mobilitat. D’altra banda, una altra veïna de la zona, l’Anna Rodriguez, afegeix que aquell pas s’ha convertit en un “pipicà” i critica l’incivisme d’alguns veïns: “No pot ser que no es recullin les deposicions dels animals o que es llenci brossa expressament”, lamenta.

L’Ajuntament s’ha compromès a revisar l’estat de les fustes, però sosté que es van instal·lar amb “finalitats decoratives”

L’Ajuntament de Sabadell, després de rebre la petició del D.S., ha assegurat que inicialment, “aquestes travesses van ser col·locades amb finalitats decoratives” i no pas “per travessar l’enjardinament”. Fonts municipals justifiquen així que la seva configuració no sigui la més adient perquè en facin ús els vianants. Malgrat això, s’han compromès a revisar l’estat d’aquestes fustes “per valorar opcions de millora si és necessari”.

En tot cas, el D.S. recorda que, quan es detecti qualsevol incidència a la via pública, es pot alertar l’Ajuntament a través de l’aplicació Sabadell Espai Públic, que demana un registre omplint dades bàsiques. D’aquesta manera, es pot seleccionar el tipus d’incidència que es vol denunciar, apuntar la seva ubicació mitjançant la geolocalització i enviar la informació directament a l’administració local. També hi ha la possibilitat d’adjuntar una fotografia.

Un cop fet el procés, un missatge electrònic confirmarà l’enviament. Tot i això, el D.S. continuarà defensant les peticions dels ciutadans de Sabadell.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top