Publicitat
Ciutat

FOTOS: Multitudinària manifestació per demanar la Llei Trans

Unes 200 persones s’han manifestat aquest matí pels carrers de Sabadell per exigir la implantació de la Llei Trans arreu de l’Estat. Ho han fet un dia abans de la celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGBT, ja que els convocants de la marxa, que han sigut col·lectius i entitats socials d’esquerres o la Federació d’Associacions de Veïns ho han decidit així. Dit això, les persones concentrades han sortit des de la Ronda de Collsalarca, al barri de Ca n’Oriac fins al Parc de Catalunya, on s’ha llegit el manifest i s’ha hissat la bandera irisada. Així i tot, la manifestació no ha estat del tot tranquil·la i els Mossos d’Esquadra han fet algunes identificacions. A continuació, un recull d’imatge de la jornada festiva:

L’activista sabadellenca Clara Palau oneja la bandera de l’orgull trans / VICTÒRIA ROVIRA

La bandera de l’orgull trans ha onejat pels carrers de Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

Un moment de la manifestació d’aquest diumenge / VICTÒRIA ROVIRA

La bandera de l’orgull trans ha onejat pels carrers de Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

Els manifestants han portat pancartes reivindicatives / VICTÒRIA ROVIRA

Moment de la lectura del manifest a l’esplanada del llac del Parc Catalunya / VICTÒRIA ROVIRA

Publicitat
Comentaris
To Top