Ciutat

La Pista Coberta d’Atletisme tancarà el 18 de juliol amb més de 100.000 dosis administrades

L’Ajuntament i Salut acorden una nova data per tancar el punt de vacunació massiva a la Pista Coberta d’Atletisme

Una dona rep la primera dosi de Pfizer a la Pista / VICTÒRIA ROVIRA

La Pista Coberta d’Atletisme tancarà les seves portes com a punt de vacunació massiva el diumenge 18 de juliol, tal com ha confirmat el Departament de Salut. Inicialment es va dir que obriria fins al 30 de juny, però s’ha arribat a un acord amb l’Ajuntament de Sabadell per ampliar aquest termini.

Fins a dia d’avui a la Pista ja s’hi han administrat 99.664 dosis, de manera que se superarà les 100 mil un cop tanqui. Salut fa una valoració “molt positiva del funcionament de la Pista Coberta com a punt de vacunació i agraeix la feina i el compromís dels professionals que han treballat en el recinte i que ho seguiran fent fins al dia 18”.

De cara als pròxims dies, el departament preveu adequar el calendari per tal de prioritzar que els ciutadans puguin rebre la primera i la segona dosi de la vacuna al mateix lloc. L’administració de les vacunes continuarà a Sabadell en els dos punts que ja estaven habilitats abans d’obrir la Pista: els casals cívics dels Merinals i de Campoamor.

Oberta des de l’1 de juny

El punt de vacunació massiva de la Pista Coberta d’Atletisme va entrar en funcionament el passat 1 de juny. És el lloc de referència per Sabadell i els municipis del seu voltant, però dona servei a tot Catalunya i perquè és un dels principals llocs de vacunació com Fira de Barcelona. El vacunòdrom sabadellenc funciona de dilluns a diumenge de 8 a 20 h i les cites prèvies, com en tots els casos, es poden agafar a www.vacunacovidsalut.cat.

FOTOS: Així funciona el punt de vacunació de la Pista Coberta d’Atletisme de Sabadell

Comentaris
To Top