Ciutat

La campanya ‘Compra en Sabadell’ compleix 8 anys i continua sent viral

Potser és una efemèride que alguns sabadellencs voldrien no haver de celebrar. Es compleixen 8 anys del vídeo promocional Compra en Sabadell, que benintencionadament va crear de forma particular una comerciant del barri de Torreguitart, amb amics, altres botiguers i clients. La versió de quatre minuts del Gangman Style, que va ser tendència al llarg de 2013, continua sent un fenòmen viral, una obra de culte.

Desenes de persones segueixen les coreografies del cantant, que es passeja per llocs emblemàtics de la ciutat: la Torre de l’Aigua, la plaça de Sant Roc, el Parc Catalunya, l’Aeroport, la Bassa, el Teatre Principal, la Pista d’Atletisme o el Ripoll.

El vídeo frega les 200.000 visualitzacions a Youtube a través dels múltiples canals que l’han penjat, a Twitter encara continua apareixent esporàdicament, ha sortit a televisió –a l’APM, sobretot– i s’ha parodiat de moltes maneres. Ara bé, la peça audiovisual va tenir el seu grau de polèmica. Les associacions de comerç van criticar-lo i l’Ajuntament també va negar haver-hi participat.

No deixa de ser la campanya més viral que s’ha impulsat a Sabadell. És, també, una referència de la qual la ciutat no s’escapa, vulgui o no. I cada any hi ha desenes de persones que ho recorden.

Comentaris
To Top