EDITORIAL

Ambició sabadellenca

El Gremi de Fabricants va presentar ahir una proposta per reactivar les activitats productives i generar una situació de canvi a Sabadell, una iniciativa que planteja una proposta de renovació del polígon Sud-Oest per atraure noves iniciatives empresarials i més de 50.000 llocs de treball.

L’estudi ha estat elaborat per l’estudi sabadellenc Efa Arquitectes, liderat per Eduard Fenoy, i ha comptat amb l’empenta del mateix Gremi i d’experts com Manel Larrosa. El projecte és una proposta per a la ciutat, amb el segell d’una entitat amb centenars d’anys de trajectòria. També representa l’interès i el neguit del teixit econòmic i social sabadellenc per tirar endavant la ciutat.

Publicitat

Un esperit que comparteix el Diari i que també han rebut amb bons ulls els responsables polítics, tant des del Govern com de l’oposició. Tot just fa uns dies que l’Ajuntament signava un protocol conjunt amb Aena, el Consorci de la Zona Franca i la UPC per crear el Hub Aeronàutic de Sabadell a l’Aeroport de Sabadell, just a tocar del Sud-Oest. Sembla que les coses es mouen a la ciutat, que hi ha ambició, que hi ha ganes de recuperació i de fer més passos per al futur.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top