ESPORTS

Iago Indias, nou central per a la defensa arlequinada

Iago Indias, entre Boris i Edgar, en l'últim Espanyol B-Sabadell a Segona B / Lluís Franco

El quart fitxatge. Hores després de la presentació de Emilio Bernad i Teo Quintero, el Sabadell ha oficialitzat la incorporació de Iago Indias, central de 25 anys procedent del CD Castelló, on va participar en un total de 22 partits a la Lliga SmartBank, dos dels quals davant el conjunt arlequinat: 1-1 a la Nova Creu Alta i el dolorós 2-1 al Nou Castàlia. Indias arriba després de no rebre cap proposta de renovació del conjunt albinegre malgrat ser un dels jugadors més regulars la passada temporada.

Va ser la seva primera experiència a Segona Divisió A perquè entre les temporades 14/15 i 19/20 va militar en el filial de l’Espanyol a Segona Divisió B, sent el capità en l’enfrontament contra el Sabadell de la temporada 19/20, el 4-2 a Sant Adrià que es va convertir en l’últim partit de la lliga regular abans del tancament per la pandèmia. Iago Indias ve d’una saga futbolística: el seu pare, Alejo Indias, va militar en la millor època de la UE Figueras -va jugar la promoció d’ascens a Primera Divisió- i després es va convertir en peça clau del Celta de Vigo fent parella amb Patxi Salinas. En la seva estada a Vigo va néixer el seu fill Iago, un gallec amb esperit periquito perquè tota la seva formació va ser a l’Espanyol.

Amb la incorporació de Teo Quintero i Iago Indias i la continuïtat d’Aleix Coch -assegurada segons ha manifestat el director esportiu José Manzanera-, Hidalgo tindria ja res centrals, una demarcació clau en el seu sistema de joc. La idea és fitxar un quart element per poder completar la línia. També faltaria incorporar un lateral esquerre després de la marxa de Josu Ozkoidi, qui continuarà a la Lliga SmartBank a les files de l’Amorebieta. Pendents de les possibles renovacions d’Undabarrena i Adri Cuevas, els trets apunten a la davantera, on Manzanera compta amb Guruzeta… en principi. El nom de Jacobo González és a la llista, però abans hauria de resoldre l’any de contracte que encara té amb el Tenerife.

Emilio Bernad i Teo Quintero arriben carregats d’ambició a la Nova Creu Alta

Comentaris
To Top