Publicitat
El teu defensor

El teu defensor: “La cantonada és un caos absolut”

EL TEU DEFENSOR

La Lluïsa, veïna del carrer de Covadonga, denuncia el “col·lapse” que hi ha la cruïlla amb el carrer de les Tres Creus.

“Fa temps que demanem una solució, els sorolls són insuportables"

Lluïsa FontanetD. C., veïnes del carrer de Covadonga, s’han posat en contacte amb El teu defensor per donar resposta a un problema “que fa molts anys” que pateixen. Segons expliquen, a les hores punta del matí, migdia i tarda es genera un “tap” al seu carrer que fa cantonada amb el carrer de les Tres Creus a causa d’un semàfor “mal regulat”, destaquen. “Fa temps que demanem una solució, els sorolls són insuportables: clàxons de cotxes a totes hores, baralles entre conductors, fums constants...”, denuncia la Lluïsa.

Les veïnes apunten que els vehicles que volen girar cap al Centre “acaben generant un tap” perquè el semàfor que regula l’entrada a la Gran Via “dona poc marge” i els cotxes queden atrapats en aquest tram. En altres casos, els vehicles que venen del camí de Can Quadres queden aturats al mig de la intersecció i impedeixen el pas a la resta de vehicles.

L’Ajuntament revisarà la programació semafòrica per facilitar la incorporació dels vehicles d’aquest carrer

Consultades pel Diari, fonts municipals detallen que els semàfors de sortida a plaça de Clara Campoamor “no tenen temps suficient per buidar la demanda que els arriba en hora punta” i “en moments puntuals fa que la cua arribi al Camí de Can Quadres”. El problema, segons les mateixes fonts, es produeix quan “els vehicles ocupen les cruïlles perquè preveuen que podran passar en aquella fase semafòrica i si no és possible es queden al mig”.

En aquest sentit, els tècnics han estudiat pintar una graella groga a terra perquè la cruïlla quedi alliberada. Això solucionaria poder travessar i continuar circulant pel carrer de Covadonga o girar a mà esquerra cap al Camí de Can Quadres, però no facilita la incorporació al carrer de les Tres Creus direcció Centre, “així que la situació seria similar a l’actual”, reconeixen les mateixes fonts. Així, l’Ajuntament ha assegurat al D.S. que tornarà a revisar la programació semafòrica per “donar més segons de buidatge” cap a la plaça de Campoamor i “facilitar la incorporació” dels vehicles de Covadonga.

De la mateixa manera, s’han compromès a revisar el semàfor de sortida del carrer d’Alfons Sala al carrer de les Tres Creus “per si cal limitar la sortida”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top