CERDANYOLA

Torna el Festival Fantosfreak

El Fantosfreak, Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks de Cerdanyola del Vallès, es du a terme des d’ahir i s’allargarà fins al 16 de juliol. Després d’un temps en el qual el treball artístic del festival s’ha vist afectat per la pandèmia, enguany se celebrarà la seva 22a edició i es recuperarà la 21a que no es va poder fer l’any passat. Aquest any l’esdeveniment manté el seu emplaçament habitual a la plaça del Turonet fent una reubicació de les infraestructures per poder comptar amb el màxim d’espai.

La il·lustradora Marta Dengrà ha creat el cartell de l’edició d’enguany / CEDIDA

40 curtmetratges

El director del festival, Rafa Dengrá, va explicar divendres passat que no tenia sentit celebrar el Festival Fantosfreak en format virtual, ja que considera que hauria perdut “l’ambient especial” que té l’esdeveniment de manera presencial. Dit això, el festival presentarà 40 curtmetratges, deu dels quals ja es van presentar ahir. Pel que fa al disseny del cartell de l’edició d’enguany, la seva il·lustradora, Marta Dengrà, explicava que amb el disseny volia fer referència a la pandèmia del coronavirus.

Publicitat
Comentaris
To Top