Ciutat

Sabadell recupera el toc de queda fins al 23 de juliol

El confinament nocturn s’aplicarà durant set dies prorrogables entre la 1 h i les 6 h

Nit de toc de queda a Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

El TSJC ha autoritzat aquest migdia el toc de queda proposat pel Govern de la Generalitat. Per tant, Sabadell i 160 municipis més recuperen el confinament nocturn, que serà de la 1 h de la matinada a les 6 h fins a almenys el 23 de juliol. A més, entrarà en vigor quan ho publiqui el DOGC.  La mesura afecta tots els municipis de més de 5.000 habitants i amb incidència acumulada igual o superior als 400 casos diagnosticats per cada 100.000 habitants en els últims set dies.

Així mateix, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assegurat que el confinament nocturn entrarà en vigor aquest mateix divendres a la nit.

El toc de queda a Catalunya s’afegeix a altres mesures aprovades recentment per l’executiu català per frenar l’augment de contagis de les últimes setmanes. La més destacada és la limitació a deu persones de les trobades socials, que també ha rebut l’aval de la justícia.

Comentaris
To Top