EDITORIAL

El Fresc ens situa al mapa

Ara que ressona la polèmica al voltant de la celebració de macrofestivals com el Cruïlla, el Vida i el Canet Rock, cal dir que a Sabadell hem pogut gaudir les darreres setmanes del Fresc Festival. I que ho hem fet sense caure en cap rebrot ni imprudència sanitària.

Al contrari, fins i tot l’organització ha estat obligada a cancel·lar dues actuacions a causa de la detecció de casos positius o contactes estrets entre alguns membres dels equips artístics. Ha estat, doncs, un cicle de concerts a l’aire lliure en què l’equilibri entre garantir la programació i la salut pública s’ha mantingut de forma òptima. I cal felicitar la Fundació 1859 Caixa Sabadell per organitzar el Fresc sense ensurts, encara més quan les restriccions establertes pel Procicat (horaris, bombolles, etc.) anaven canviant gairebé cada dia.

Publicitat

A més a més, l’assistència global ha superat el 85% de les cadires. I una dada més interessant: 4 de cada 10 espectadors venia de fora de Sabadell. O sigui, que també ha estat un reclam turístic en benefici de la ciutat (com ja va passar el juny amb l’Embassa’t). No és una dada intranscendent: ens mostra el camí per situar-nos al mapa i esdevenir un municipi atractiu (especialment en el mercat intern català).

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top