Publicitat
Ciutat

Farrés reclama que reobri la Pista de vacunació en una carta al conseller Argimon

La Pista Coberta en una fotografía d'arxiu
La Pista Coberta en una fotografía d'arxiu / VICTÒRIA ROVIRA

L'alcaldessa, Marta Farrés, exigeix al conseller de Salut de la Generalitat, Josep Maria Argimon, que reobri el punt de vacunació massiva de Sabadell, a la Pista Coberta d'Atletisme, tancat el diumenge 18 de juliol. S'hi ha dirigit en una carta aquest dilluns, en què li demana saber els motius de la decisió.

"Si exigim als joves que compleixin el toc de queda, també hem d'oferir-los possibilitats perquè es vacunin", ha criticat Farrés en roda de premsa.

Salut ha tancat l'equipament 48 dies després d'administrar 169.000 dosis de vacunació. Per a Farrés, que exigeix explicacions a Salut, ha estat una "referència" i un bon exemple de bona col·laboració amb la Generalitat", ja que l'Ajuntament ha cedit recursos logístics i de transport.

L'alcaldessa exposa que, actualment, hi ha problemes per poder aconseguir una cita per vacunar-se, per la qual cosa el tancament provoca problemes de "celeritat".

Multes pel toc de queda

El toc de queda ha tornat acompanyat de les primeres multes. Una quinzena de persones van ser denunciades per ser al carrer més tard de la una de la matinada –i abans de les 6 h del matí– des de divendres passat fins al diumenge.

La Policia Municipal, a través d'un dispositiu especial que també controlava els botellons, va interposar vuit multes la nit de divendres a dissabte i set més la nit de dissabte a diumenge, en què també va ser denunciada una persona per beure alcohol al carrer.

Es tracta d'una xifra de denúncies similar a la del primer cap de setmana del toc de queda decretat la darrera setmana d'octubre. Aleshores, el toc de queda començava a les 22h, també es van dur a terme dispositius especials de control policial i hi va haver 19 persones denunciades. Farrés celebra que hagi estat "un cap de setmana relativament tranquil".

Salut tanca la vacunació a la Pista tot i la petició de l’Ajuntament de mantenir-la

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top