Publicitat
EDITORIAL

Més capes per al formatge suís

L’accessibilitat als testos d’antígens, que ara es poden adquirir sense recepta a més d’una vintena de farmàcies de Sabadell, permetrà posar una mesura de protecció més per celebrar trobades i evitar contagiar-se. A més de permetre espolsar-se neguits els dies després de la reunió.

Cal destacar, però, que no són infal·libles: ha quedat demostrat que, tot i estar contagiat, si la Covid encara no s’ha desenvolupat ni es tenen símptomes, el resultat pot ser negatiu. Ara bé, evitar contagiar-se és una suma de mesures, i fer-se un test abans de reunir-se amb família o amics o viatjar n’és una més. Durant la pandèmia ha fet fortuna la metàfora del formatge suís. Ens l’hem d’imaginar ple de foradets i tallat a capes.

És molt senzill: el virus contagia en el moment en què travessa totes les capes a través dels foradets. Però ho tindrà molt complicat i es quedarà pel camí si n’hi posem moltes: la prevalença d’espais exteriors per a les trobades, mantenir la distància social en la mesura del possible, dur la mascareta, respectar el límit de 10 persones... Amb la vacuna i els testos, posem dues capes més al formatge suís.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top