EDITORIAL

Bocadabats per les olimpíades

Uns Jocs Olímpics són, per molta gent, records d’infantesa. Cada generació té els seus mites i referents. Però totes elles tonen en comú haver-se plantat davant la televisió, probablement asseguts a terra, per veure alguna final o prova que agradés especialment.

I és amb aquesta melangia que, sovint, tornem a seguir els Jocs. Una mateixa emoció, si bé ara potser pesaran més els vídeos per smartphone i els comentaris a les xarxes socials, que no el televisor del bar i la conversa de barra. Però tant és. El fet és el mateix. I a Sabadell, enguany, tenim molta pedrera per passar grans moments. Quatre sabadellencs disputaran els Jocs de Tòquio 2021 (que havien de ser de 2020). A més a més, fins a sis esportistes, quatre d’ells catalans, del Club Natació Sabadell també hi prendran part.

Publicitat

Així doncs, la ciutat tindrà (com expliquem en aquesta edició) una notable delegació en la cita més atípica de la història. La pandèmia ha buidat les graderies i tot es disputarà gairebé en silenci. Malgrat tot, nosaltres els seguirem de ben a prop. Bocabadats, com quan érem canalla.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top