Publicitat
El teu defensor

El teu defensor: Anar-te’n sense tapar la rasa

EL TEU DEFENSOR

Un veí del carrer Covadonga denuncia que una empresa ha acabat les obres, però no ha reparat el forat de la vorera

"Per què no es deixa l’espai públic en les mateixes condicions que hi havia quan es van començar?”

Un veí del carrer de Covadonga s’ha posat en contacte amb El teu defensor per visibilitzar un problema que la seva comunitat de veïns porta patint durant més de quatre setmanes. Segons explica, es va fer una obertura d’una rasa a l’entrada del pàrquing del carrer de Covadonga entre els números 303-311 – que té l’entrada al carrer Comte de Reus 15 –i encara no s’ha reparat.

Aquest veí denuncia que, a banda del forat, les obres han deixat “restes de material i contenidors de runa” que dificulten l’entrada i sortida dels vehicles. Aquest ciutadà espera que “aquesta falta de diligència tingui els dies comptats”. I es pregunta: “Si es té un permís per fer unes obres, per què no es deixa l’espai públic en les mateixes condicions que hi havia quan es van començar?”.

Les obres, que eren per arreglar un problema relacionat amb les telecomunicacions, encara són allà, a l’espera de comunicar amb les persones que ho puguin resoldre. I abans que acabi l’estiu, potser.

/ VICTÒRIA ROVIRA

Les obres, sense acabar des de fa quatre setmanes, dificulten l’accés dels veïns al pàrquing

Des de l’Ajuntament expliquen que donen autorització per a la instal·lació d’elements vinculats a una obra (com podria ser, per exemple, una bastida o altra tipus d’elements). Quan finalitzen aquests treballs, és l’empresa que executa l’obra la responsable de retirar-los i fer que la zona quedi tal com es trobava prèviament al seu inici.

Davant el què se li exposa a l’Ajuntament, fons municipals anuncien que es donarà ordre de comprovar des de quan està aquest element. I si és el cas, farà un requeriment perquè es retiri en la seva totalitat.

En aquest cas, es tracta d’una obra que fa Endesa per tal de renovar i millorar la xarxa. Ara per ara, les rases són obertes i els falta fer les connexions del cablejat tenen previst fer-les a mitjans d’agost. Des de l’Ajuntament els hi han demanat que tapin provisionalment les rases, a l’espera de que facin les connexions i acabin l’obra definitivament. D’alguna manera, seria un pas més que s’ha fet en la gestió d’aquest conflicte, donat que se’ls ha demanat que es tapi provisionalment.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top