Publicitat
Diners

Fluidra assoleix un benefici net de 174,2 milions fins al juny

Eloi Planes, el president executiu de Fluidra (CEDIDA)

Fluidra, la multinacional de la piscina i wellness, ha tancat un primer semestre de rècord, amb unes vendes de 1.187 milions d’euros, un 54% més que les d’igual període del 2020, i un benefici net de 174,2 milions, que triplica l’anterior.

Aquestes xifres són fruit d’una molt bona temporada de la piscina residencial en l’hemisferi nord i de l’augment de la demanda de productes i serveis en el conjunt de mercats on opera la companyia d’origen sabadellenc i instal·lada a Sant Cugat del Vallès.

“Després d’un altre trimestre rècord -manifesta Eloi Planes, el president executiu- els nostres magnífics resultats en el primer semestre i les brillants perspectives de futur ens situen en una excel·lent posició per al segon semestre de l’any i més enllà”.

Publicitat
Comentaris
To Top