Diners

Jordi Mercader, CEO d’Infinitum Projects: “La tecnologia ha d’estar al servei de les persones”

Jordi Mercader és el CEO d'Infinitum Projects (J. MARTÍN)

Llicenciat en Ciències Econòmiques (UAB), graduat en Dret per la Universitat de Nebrija i soci fundador de Mercaconsult, Jordi Mercader Sanjuan és promotor i impulsor d’Infinitum Projects, acceleradora de projectes de base tecnològica creada el 2015 a Sabadell, on treballen unes 200 persones. El CEO d’Infinitum Projects parla -en entrevista que publica DS dissabte- d’aquest veritable ecosistema tecnològic local.

 Què és Infinitum Projects? En terminologia anglesa, és un venture builder, una factoria d’empreses emergents. Partint d’una idea de negoci, comprovem si respon a alguna necessitat del mercat, si és escalable, si pot funcionar a nivell internacional i si aplicant tecnologia millorarem els resultats o l’experiència d’usuari.

En quines branques s’ha especialitzat? En dues: legal tech, negocis d’internet com Traspacar (canvi de nom del vehicle), Testamenta (testaments) o Certificados de Casa (certificats energètics), i Internet de les Coses (IoT), productes com XCare, el primer sistema de desinfecció Covid amb llum de xenó.

Tota l’activitat gira al voltant de la innovació i la tecnologia… La innovació només té sentit quan té una utilitat. Nosaltres, posem les persones al centre. Hi ha col·lectius que estan quedant marginats per no saber utilitzar els nous gadgets tecnològics. Intentem trencar aquesta dinàmica amb l’omnicanalitat: que l’usuari es pugui connectar amb nosaltres per qualsevol mitjà, amb la major facilitat. La tecnologia al servei de les persones.

Comentaris
To Top