Ciutat

La zona blava serà gratuïta del 9 al 21 d’agost a Sabadell

El 2020, l’Ajuntament va ingressar un milió menys de zona blava/ G.Plans

A partir del dia 9 d’agost, i fins al pròxim dissabte 21, la zona blava de Sabadell serà gratuïta. Així mateix, els dies 8 i 22 d’agost també estarà inactiva, ja que es tracta de diumenges, dia en què no hi ha servei durant tot l’any. Per tant, el funcionament de la zona blava es reiniciarà el dilluns 23 d’agost.

A la ciutat hi ha tres àmbits de gestió de la zona blava: Eix Macià i Vapor Turull, amb un temps màxim d’estacionament 120 minuts; plaça de Jaume Girabau i Mercat de la Creu Alta; i resta de la ciutat, amb un marge d’estacionament de 90 minuts.

Aquestes àrees estan diferenciades per horari de servei i temps màxim d’estacionament, que s’adeqüen a la intensitat del trànsit i l’activitat comercial de cada una de les àrees. De fet, a Sabadell hi ha al voltant de 1.500 places d’estacionament de zona blava en servei controlades mitjançant 63 màquines expenedores de tiquets.

Menys ingressos per tiquets de parquímetre

Les restriccions en la mobilitat van significar menys cotxes aparcats a la zona blava el 2020. L’Ajuntament va ingressar vora 1,5 milions d’euros pels tiquets del parquímetre, quasi un milió menys que abans de la Covid.

La Covid sacseja les arques de l’Ajuntament

Comentaris
To Top