Publicitat
Diners

Qida cerca 500 professionals per a l’assistència domiciliària durant l’estiu

Qida dóna servei a persones grans I dependents al seu domicili (CEDIDA)

Qida, start-up sabadellenca d’impacte social implantada a Catalunya, Madrid i País Basc, ha posat en marxa el procés de selecció de 500 cuidadors i cuidadores per a l’assistència domiciliària durant l’estiu, amb l’objectiu de garantir la qualitat de vida i el benestar dels pacients dependents i persones majors que atén.

Qida, nascuda a Sabadell l’any 2018, dóna resposta així al creixement continuat de la demanda del seus serveis, per la qual cosa contractarà cuidadors interns, externs, entre setmana i/o només caps de setmana i per a serveis tant diürns com nocturns.

Qida creu que aquest sector -l’atenció de persones grans i dependents- experimentarà un gran creixement en els propers anys, tant a Europa com a Espanya, que té 2,4 milions de persones majors de 80 anys, amb una necessitat d’atenció cada cop més gran; col·lectiu que requereix un alt nivell de professionalitat i expertesa en el domicili.

La firma local ofereix un model d’atenció a domicili expert, personalitzat i humà, a banda de defensar i promoure els cuidadors.

Segons Oriol Fuertes, CEO de Qida, “la nostra aposta és clara: el 85% dels contractes que realitzen les famílies Qida son indefinits i recomanem uns salaris entre un 7 i un 12% per sobre del que determina el conveni”.

Els interessats en l’oferta poden registrar-se a Qida.es/trabajo.

Publicitat
Comentaris
To Top