ESPORTS

Kike Royo: “Esperem que ningú s’hagi de recordar de Mackay”

Enrique Royo a la seva presentació oficial com nou arlequinat. | LL Franco

Aquest migdia, en la Zona Esportiva Municipal de Can Rull, Enrique Royo ha estat presentat com a nou porter del Centre d’Esports Sabadell. L’acte s’ha celebrat amb la presència de nens i nenes que formen part de l’entitat del nord de la nostra ciutat i que han tingut l’oportunitat de gaudir d’una gran experiència que ha acabat en un graciós torn de penals amb el nou porter arlequinat baix pals.

Les primeres paraules les ha tingut el director esportiu, José Manzanera, qui ha començat agraint tant al Can Rull per cedir les instal·lacions com al propi Kike Royo per “ser aquí i apostar pel projecte”. “Les negociacions han estat llargues, però teníem clar que volíem apostar per Kike Royo. Lògicament les negociacions són molt més complicades quan un jugador té contracte amb el seu club. Està sent un mercat molt complicat per totes les seves particularitats” ha explicat Manzanera.

Posteriorment, el dirigent arlequinat ha insistit a agrair-li que “vagis a lluitar per nosaltres” i li ha assegurat que “treballant intensament dia a dia les coses aniran bé i es farà un gran any”.

Inevitablement la comparació amb Ian Mackay no ha trigat a arribar, però Royo s’ha mostrat molt optimista i confiat: “Sóc conscient del rendiment i del buit que ha deixat Ian, però esperem que no calgui recordar-se d’ell i poder estar a la seva altura”.

A més, Kike ha volgut retornar els agraïments al Sabadell per mostrar interès en ell, però també al seu ex-equip. “La insistència de Manzanera i la paciència han estat clau en la negociació ja que el traspàs no ha estat fàcil perquè jo tenia contracte, però al final molt agraït amb el Badajoz per deixar-me sortir i començar una nova etapa”.

Finalitzant l’acte, la paraula ha tornat a José Manzanera qui ha deixat alguna pista sobre possibles noves incorporacions. “No ens agrada tenir jugadors per tenir, ens agrada que cada membre de la plantilla tingui el seu rol i capacitat per a poder aportar a l’equip. No sabria dir un número exacte però la idea és que abans del stage d’Olot estiguin el màxim possible d’incorporacions realitzades perquè els jugadors comencin a conviure junts”.

Comentaris
To Top