Ciutat

Troben una dona morta amb signes de violència en un pis de Campoamor

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort violenta d’una dona en un pis de Sabadell. L’avís del succés es va rebre ahir cap a les 14 h en un domicili del barri de Campoamor de la cocapital vallesana. Efectius del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) es van desplaçar a l’immoble, al carrer de Fernán Caballero i van trobar el cos sense vida d’una dona que presentava evidents signes de violència i van alertar els Mossos d’Esquadra.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) ha obert una investigació per determinar les circumstàncies de la mort de la dona i buscar l’autor de l’agressió mortal.

El jutjat d’instrucció 3 de Sabadell ha obert una investigació

El jutjat d’instrucció 3 de Sabadell, en funcions de guàrdia, té obert un procediment per la mort de la dona. La comitiva judicial (magistrada, Lletrat de l’Administració, fiscal i forense) es van desplaçar ahir fins a l’habitatge, un cop rebut l’avís policial, per tal de procedir a les diligències d’aixecament de cadàver. Tanmateix, el TSJC informa que en aquests moments no està identificat el cos i està a l’espera que avanci la investigació.

Malgrat que els Mossos d’Esquadra encara no ho han pogut confirmar, veïns del mateix bloc i comerciants del carrer de Fernán Caballero han assegurat al D.S. que la dona vivia “sota les amenaces” de la seva parella sentimental.

L’edifici de Campoamor on van localitzar el cos sense vida de la dona / LLUÍS FRANCO

L’edifici de Campoamor on van localitzar el cos sense vida de la dona / LLUÍS FRANCO

L’Ajuntament condemna el crim

L’Ajuntament de Sabadell expressa el seu “absolut rebuig” a la mort violenta de la dona en un pis de Campoamor.  Des del consistori asseguren que en cas de confirmar-se com un nou cas de feminicidi, s’activarà el protocol i totes les mesures previstes en aquests casos. A hores d’ara, es resta pendent de la investigació que està portant a terme Mossos d’Esquadra per aclarir les circumstàncies dels fets.

Es tracta del tercer crim en menys d’un mes a Sabadell. Els Mossos també investiguen la mort d’un veí de Can Llong, el 10 de juliol, per múltiples contusions al cap amb una barra de ferro. El passat 22 de juliol un home va matar a ganivetades la seva parella i va amagar el cos en un bagul. 

Comentaris
To Top