Ciutat

La víctima de Campoamor “estava amenaçada” per la seva parella, segons els veïns

L’edifici de Campoamor on van localitzar el cos sense vida de la dona / LLUÍS FRANCO
L’edifici de Campoamor on van localitzar el cos sense vida de la dona / LLUÍS FRANCO

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir la mort violenta d’una dona en un pis de Sabadell, al carrer de Fernán Caballero, al barri de Campoamor. Malgrat que la investigació està oberta i a hores d’ara no han pogut identificar el cos de la dona (ni les raons darrere de la mort violenta), diversos veïns han assegurat al D.S. que la víctima, que tindria menys de 30 anys, estava “amenaçada” per la seva parella sentimental.

Així ho han explicat veïns del mateix bloc i comerciants del carrer al D.S. Les mateixes fonts sostenen que el cos de la víctima va ser descobert per la propietària del pis (viuria de lloguer) amb diversos apunyalaments, tot i que els veïns asseguren que no van sentir res. El cos portaria “diversos dies sense vida” i la pudor va alertar el veïnat.

El jutjat d’instrucció 3 de Sabadell té obert un procediment per la mort de la dona. La comitiva judicial es va desplaçar ahir fins a l’habitatge per tal de procedir a les diligències d’aixecament de cadàver. Tanmateix, el TSJC confirma que en aquests moments no està identificat el cos i està a l’espera que avanci la investigació.

La Divisió d’Investigació Criminal ha obert una investigació per determinar les circumstàncies de la mort de la dona i buscar l’autor de l’agressió mortal. De moment, però, no hi ha cap persona detinguda.

Troben una dona morta amb signes de violència en un pis de Campoamor

Comentaris
To Top