Ciutat

Investiguen l’abocament de 200 pneumàtics en una zona de vegetació

Imatge dels pneumàtics abocats / CEDIDA

L’Ajuntament de Sabadell investiga l’abocament de 200 pneumàtics abandonats en una zona de vegetació entre la Ronda d’Europa i la carretera de Terrassa el passat dimecres al vespre, en els barris de Cifuentes, Can Llong i Can Gambús, en plena onada de calor i davant un enorme risc d’incendi. La companyia de recollida de residus de Sabadell, Smatsa, va retirar-los de forma immediata.

A través de les xarxes socials, la concessionària municipal va avisar que l’abocament de pneumàtics a la via pública es tracta d’una actuació contrària a l’ordenança municipal de residus. Així mateix, és una acció incívica que embruta l’espai públic i que genera un gran perill d’incendi a la zona.

L’ordenança municipal de residus fixa que els pneumàtics s’han de lliurar a la deixalleria i està limitat a quatre unitats per any i veí. Dit això, l’Ajuntament de Sabadell ha lamentat l’acte incívic i està estudiant la procedència dels pneumàtics per tal d’aplicar la sanció corresponent al responsable o responsables del seu abocament.

Comentaris
To Top