Diners

Fluidra, Soci Oficial de la Lliga Europea de Natació (LEN)

Fluidra és un referent en el món de la natació (CEDIDA)

Fluidra, multinacional d’origen sabadellenc que lidera el sector de la piscina i wellness a nivell global, s’ha convertit en Soci Oficial’ de la Lliga Europea de Natació (LEN) per a piscines i equipaments temporals.

El conveni tindrà una durada de quatre anys i preveu el suport de Fluidra a les activitats de la LEN, organització que regula les normes de la natació a nivell professional i organitza de forma periòdica competicions i esdeveniments.

“Amb aquest acord -precisa Ignacio Elburgo, director general de Fluidra Engineering- donem continuïtat a les aliances que estem construint amb les principals organitzacions a nivell mundial en l’àmbit dels esports aquàtics, una disciplina molt lligada a la nostra activitat”.

“Esperem -afegeix- que aquesta col·laboració continuï durant molts anys, ja que és un honor per a nosaltres recolzar a la LEN en els seus esdeveniments, així com contribuir a la millora de les instal·lacions per a l’ús dels esportistes”.

La LEN cercava un soci de prestigi i l’ha trobat en Fluidra. “Estem molt contents -assegura Paolo Barelli, el seu president- de poder comptar amb Fluidra entre els nostres socis. És un honor per a la família LEN tenir a una multinacional tan ben valorada entre nosaltres”.

QUALITAT

“La natació europea -reflexiona Barelli- està demostrant constantment la seva qualitat com a continent líder i la LEN està compromesa amb el recolzament a les federacions nacionals, esportistes i entrenadors per a mantenir aquest nivell d’excel·lència”.

Comptar amb grans socis com Fluidra ajuda a la LEN a assolir més èxits esportius i a donar un millor suport als futurs amfitrions dels esdeveniments premium que organitza.

L’aliança amb la LEN complementa els acords signat per Fluidra amb la Unió de Natació de les Amèriques (UANA), l’Associació de Natació d’Oceania (OSA) i la Reial Federació Espanyola de Natació (RFEN).

Fluidra ha tancat el primer semestre del 2021 amb unes vendes de 1.187 milions d’euros, un 54% més que les del mateix període del 2020, i un benefici net de 174,2 milions, que triplica l’anterior, resultats que fan preveure una segona part de l’any excel·lent per a la companyia, en el marc del seu nou pla estratègic.

Comentaris
To Top