Publicitat
Diners

La moda de Sabadell no faltarà a la propera cita del 080 Barcelona Fashion

El 080 és un referent de la moda en el sud d'Europa (CEDIDA)

El made in Sabadell no faltarà a la cita del 080 Barcelona Fashion, el certamen de moda que promou la Generalitat a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) i que enguany tindrà lloc la setmana del 25 d’octubre en format digital a l’Espai XC, a Esplugues de Llobregat.

Un total de 22 dissenyadors i marques de tot l’Estat espanyol presentaran les seves noves col·leccions a la 28a edició del 080 Barcelona Fashion. Al costat d’Álvaro Calafat, Custo Barcelona, Avellaneda, Escorpion o Paloma Wool, exposaran les sabadellenques Txell Miras i Y_Como, a banda de Guillermina Baeza, estretament vinculada al Vallès Occidental i concretament a Ripollet.

Aquest col·lectiu d’artistes de la moda donarà a conèixer a professionals, premsa especialitzada i públic en general “propostes creatives diverses, seleccionades pel seu talent, creativitat, originalitat, qualitat i, sobretot, autenticitat i caràcter únic”, com reconeix el CCAM.

Meritxell Miras, nascuda a Sabadell l’any 1976 i establerta a Matadepera, tornarà al 080 a sorprendre amb creacions d’un univers molt personal. Llicenciada en Belles Arts per la UB i amb marca pròpia des del 2004, Txell Miras s’ha consolidat com una de les creadores de moda més interessants del panorama actual. Va treballar amb Neil Barret (2003-2016) i va rebre el Premi a la Millor Col·lecció del 080 el 2016. 

Yolanda Pérez (Sabadell, 1978) és la directora creativa –i cofundadora amb la seva germana Cristina– de Y_Como. Elles són l’ànima de Yolancris, negoci dedicat a les núvies que va posar en marxa la seva mare, Mercedes. Y_Como és un nou projecte, una segona marca, amb una estètica inspirada en la Barcelona dels anys setanta.

D’altra banda, Guillermina Baeza presentarà l’estil propi del qual fa gala a les seves col·leccions de bany i llenceria, elevades a la categoria d’autèntiques peces de moda.

El 080 Barcelona Fashion tindrà com a escenari l’Espai XC, obra de l’escultor català Xavier Corberó; una impressionant construcció de 4.500 metres quadrats que representa la integració de l’art a la natura.

El format serà 100% digital, amb l’emissió de continguts de moda en streaming al llarg de la setmana a través del canal 080TV.

Publicitat
Comentaris
To Top