Ciutat

Destrossen per enèsim cop la bústia del ratolinet Pérez

Uns vàndals han destrossat la bústia del ratolinet Pérez, situada al carrer de Borriana, 15, i s’han emportat les teulades de les casetes del ratolinet i la de l’Olívia Rosegadora, així com han trencat la petita porta d’una d’elles. Diversos veïns de la ciutat han lamentat l’acte vandàlic a través del grup de Facebook ‘Patrimoni Sabadell’.

Des de l’Acadèmia Catòlica asseguren que no és el primer cop que s’ha malmès la bústia. De fet, afirmen que n’han hagut de reparar un “mínim” de quatre. “Estem farts de les gamberrades. Els principals perjudicats d’aquestes accions són els infants, que no poden portar la seva carta d’agraïment al ratolinet Pérez”, diuen. A partir del mes de setembre, l’Agrupació de Pessebristes arreglarà la bústia i, d’aquesta manera, es podrà recuperar el servei.

Així han quedat la bústia i les casetes del ratolinet Pérez / D.S.

Les cartes, en ‘stand by’

Fins que no s’arregli la bústia, els infants no podran entregar cartes al ratolinet Pérez per agrair-li el regal que els deixa sota el coixí. Tampoc podran deixar-li menjar, com galetes o pa. El ratolinet té perfil d’Instagram i des d’allà agraeix tots els missatges que li arriben.

Comentaris
To Top