Publicitat
Vallès

Ingressa a presó l’autor de tres robatoris amb violència a Rubí

Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous passat un home, de 19 anys i veí de Rubí, com a presumpte autor del delicte de tres robatoris amb violència i lesions. El detingut va passar a disposició el 21 d’agost al jutjat de guàrdia de Rubí, que va decretar l’ingrés a presó. Així mateix, la investigació continua oberta i no es descarta que el detingut sigui l’autor d’altres robatoris similars a la zona.

Els fets es van produir el 18 d’agost, pels volts de les 22:30 h a l’interior de l’estació, quan a una senyora d'edat avançada que caminava direcció a unes escales mecàniques se li va apropar un noi i li va sostreure de manera violenta una cadena d’or que duia al coll. De la forta estrebada la dona va caure a terra, es va trencar el braç i va rebre un fort cop a la cara.

Els agents van iniciar una investigació amb la informació dels fets i l'endemà els investigadors van poder relacionar un home que havia detingut la Policia Local per dos robatoris violents més a la mateixa localitat. El presumpte autor tenia antecedents anteriors per fets similars. A més, els altres dos fets que s’havien produït i dels quals havia estat detingut seguien el mateix modus operandi i la descripció de l’autor també coincidia.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top