Publicitat
EDITORIAL

Més que una Festa Major

La Festa Major està a punt d’arribar, dos anys després de la darrera cita. A falta de conèixer la presentació oficial del programa, esperem que la primera celebració post-Covid serveixi per retornar la cultura als carrers i que, d’aquesta manera, es doni visibilitat al teixit artístic sabadellenc i vingut d’arreu. La Festa Major, però, no només té un motiu cultural, és un esdeveniment que mou tota la ciutat i que contribueix a fer créixer els ingressos del comerç, bars i restaurants.

Segons una enquesta del Gremi d’Hostaleria per al D.S., set de cada deu establiments acostumen a ingressar més per Festa Major, amb augments de fins al 50% en la facturació. Després de 17 mesos de pandèmia –i d’anades i vingudes amb les restriccions– és lògic que l’hostaleria posi la mirada en el cap de setmana del 3 al 5 de setembre. El president del Gremi, Jordi Roca, preveu més ingressos, però no una “gran bogeria”. Expectatives prudents per a una Festa Major prudent.

El desig del D.S. és superar les previsions: aconseguir una celebració de tots i per a tots, que animi els sabadellencs a viure una estona compartida a prop de la cultura, i també del comerç, els bars i els restaurants de la ciutat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top