ESPORTS

Així s’ha viscut la plata olímpica d’Óscar Salguero a Tòquio

Óscar Salguero ha aconseguit la seva segona medalla olímpica

No ha pogut ser l’or, però la plata d’Óscar Salguero als Jocs Paralímpics de Tòquio és un èxit rotund. El sabadellenc s’ha vist superat per l’ucraïnès Andrei Kalina, qui ja li va pispar el títol al Mundial. El Diari de Sabadell ha volgut viure la prova amb els seus familiars a Sabadell. La seva parella Andrea, la germana de l’Óscar, Raquel, tiets, cosins i amics han vibrat i patit davant la televisió a un pis del barri de Can Rull durant el minut i escaig que ha durat la cursa. Tots ho han viscut amb màxima intensitat, connectats també amb els pares de Salguero que es troben a Lugo.

Crits d’ànim a més de 10.000 mil quilòmetres. Els nervis s’han barrejat amb l’esperança i l’emoció. Tots han volgut empènyer des de Sabadell per aconseguir el segon podi olímpic en la meteòrica carrera del nedador del Club Natació Sabadell. La seva parella, Andrea, molt emocionada, feia una valoració molt positiva. “És un gran resultat. Sempre penses en la medalla d’or, però és un podi olímpic i estem molt contents per l’Óscar. Estem molt orgullosos de l’Óscar“, ha subratllat.

Comentaris
To Top