CASTELLAR

Una taràntula gegant terroritza una veïna després de colar-se al seu domicili

Una veïna de Castellar del Vallès va patir ahir un gran ensurt després de trobar una aranya de grans dimensions a l’exterior del seu domicili particular. La Policia Local treballa amb la hipòtesi que l’aràcnid probablement s’havia escapat del terrari d’un veí proper.

Els agents policials estan fent comprovacions per esbrinar exactament la procedència de l’animal. De moment, una veterinària del municipi s’ha fet càrrec de la seva custòdia. L’aranya, que mesurava prop de deu centímetres, va resultar ser una taràntula potes de foc i originària de Mèxic. La seva picada pot provocar una forta inflamació, tot i que no és mortal.

A més, tot i ser una aranya de grans dimensions, es considera una espècie dòcil i és molt valorada per la seva cuirassa de pèl de vermell ataronjat.

Comentaris
To Top