Publicitat
Ciutat

TUS i taxis ofereixen desplaçaments per evitar violències masclistes a Sabadell

Mou-te amb seguretat. Amb aquesta campanya, els autobusos i taxis de Sabadell oferiran –també per Festa Major– cobertura en els desplaçaments a les persones en situació de perill. Es tracta d’una campanya per evitar violències masclistes a la ciutat, una campanya que es va iniciar el setembre del 2019. “Tota prevenció i sensibilització és poca”, ha expressat la tinenta d’alcaldessa de Feminismes, Marta Morell, condemnant les violències.

/ D.S.

Davant d’una Festa Major en petit format però que podrà acumular fins a 300 persones, l’Ajuntament de Sabadell ha decidit recordar que la campanya continua activa, també durant aquests dies. “Ja ho fem habitualment, intentem prevenir aquestes violències. Qui es trobi en situació de risc, pot comptar amb nosaltres”, ha destacat Raquel Gonzalo, en representació de les associacions de taxistes de Sabadell.

Francisco López, president de Transports Urbans de Sabadell (TUS), reconeix que la cooperativa no té constància que s’hagi efectuat cap parada d’urgència. Tot i així, els conductors continuaran fent les aturades fora de parada si es detecta cap necessitat o una situació de perill. “Ho fem durant tot l’any, som humans i, com a empresa, volem evitar aquestes agressions”.

L’Ajuntament també habilitarà cinc punts liles per prevenir i sensibilitzar sobre les violències masclistes i lgtbifòbiques. S’ubicaran a la plaça de la Sardana, el passeig de la Plaça Major i, per primer cop, al gol nord de la Nova Creu Alta. “El Sabadell està en contra del masclisme i al costat del col·lectiu LGTBI”, ha expressat Lino Gutiérrez, en representació del CES.

Publicitat
Comentaris
To Top