Ciutat

FOTOS: Els botellons deixen el Parc Catalunya ple de deixalles la primera nit de Festa Major

/ CEDIDA

Ampolles, vidres fets miques i un mar de plàstic cobrint el Parc Catalunya. La petjada del ‘macrobotellon’ de 3.000 persones encara estava latent a primera hora del matí  i deixava un parc ple de deixalles i brutícia, segons han denunciat veïns de la zona. La situació ha obligat a l’Ajuntament a intensificar els serveis de neteja a la zona.

La mateixa situació –però en menor intensitat– s’ha reproduït a altres punts de la ciutat. La Policia Municipal ha notificat una nova concentració a la zona d’aparcament del carrer de Pi i Margall, que aplegava un centenar de persones. I també a Sant Pau de Riu-sec un grup de joves celebraven un botellon, però es van dispersar en veure els agents.

Al llarg de la primera nit de Festa Major la Policia Municipal ha rebut més de 25 avisos per excés de soroll en diferents punts de la ciutat.

Comentaris
To Top