Publicitat
Ciutat

Desallotgen un 'macrobotellón' de 3.000 persones al Parc Catalunya

Unes 3.000 persones han participat aquesta matinada en un macrobotellón al Parc de Catalunya, segons la Policia Municipal, durant la primera nit de la Festa Major. Les dimensions de l'espai han facilitat que s'hi congreguéssin diferents grups de persones, tant en llocs pròxims al llac com a l'skatepark i altres.

Un operari netejant el Parc Catalunya, aquest dissabte / LLUÍS FRANCO

Durant la nit s'ha mantingut la vigilància policial i l'Ajuntament assegura que s'han incorporat agents de paisà per evitar aquestes situacions. Sabadell s'ha llevat avui amb el Parc Catalunya brut, encara amb les restes de brutícia escampades per diferents llocs. Mica en mica els serveis de neteja han anat netejant l'espai, ple d'ampolles de vidre i plàstic especialment.

Agressió sexual

Tot i així, aquest no hauria estat el major incident registrat durant la primera nit de festa a la ciutat. Al mateix parc una noia de 17 anys hauria patit una agressió sexual que ara miren de confirmar els Mossos d'Esquadra, que investiguen el cas. L'Ajuntament de Sabadell ha condemnat i rebutjat els fets i s'ha posat a disposició de la víctima.

Una menor d'edat, víctima d'una agressió sexual al Parc Catalunya de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top