Ciutat

L’Ajuntament rebutja la presumpta agressió sexual ocorreguda en la primera nit de Festa Major

L’Ajuntament de Sabadell rebutja frontalment la presumpta agressió sexual que s’hauria produit la matinada d’aquest dissabte, 4 de setembre, al Parc Catalunya en el marc de la primera nit de Festa Major.

La tinenta d’alcaldessa i regidora de Feminisme, Marta Morell, expressa “el nostre rebuig a qualsevol tipus d’agressió sexual i condemnem qualsevol tipus de violència contra les dones i els col·lectius LGTBI”. A hores d’ara els Mossos d’Esquadra investiguen els fets per confirmar-los, identificar-ne l’autoria i procedir a la detenció de qui seria l’autor, ja que es creu que seria una única persona segons les primeres informacions.

Tanmateix, l’Ajuntament informa que està seguint tota la informació relativa al cas i ofereix tot el seu suport i solidaritat a la víctima i al seu entorn proper. En cas de confirmar-se l’agressió el consistori preveu activar el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) per assessorar i acompanyar la víctima en tot el que pugui necessitar.

Per tal de prevenir aquestes situacions, des de l’inici de la Festa Major a Sabadell ja hi ha un punt lila itinerant per atendre qualsevol situació. Els llocs i l’horari on es troba són els següents:

DIVENDRES 3 DE SETEMBRE

  • De 17.30 a 20.30h a la plaça de la Sardana, coincidint amb el Despertar de Festa Major
  • De 20.30 a 00h al passeig de la Plaça Major

DISSABTE 4 DE SETEMBRE

  • De 18 a 20h a l’entrada del Gol Nord del Camp de Futbol del Centre d’Esports Sabadell
  • De 21.30 a 00h al passeig de la Plaça Major
  • De 21 a 23h a la plaça del Treball, a l’espai de Barraques

DIUMENGE 5 DE SETEMBRE

  • De 21.30 a 00h al passeig de la Plaça Major

A part, tant TUS com els taxistes de la ciutat ofereixen desplaçaments a les persones que els puguin necessitar per evitar violències masclistes.

Una menor d’edat, víctima d’una agressió sexual al Parc Catalunya de Sabadell

Comentaris
To Top