Publicitat
Diners

Infinitum Projects es consolida com a líder en ‘legal tech’

Instal·lacions d’Infinitum Projects (J. MARTÍN)

Infinitum Projects, acceleradora de projectes de base tecnològica referent a l’Estat espanyol, s’ha consolidat com a líder en el sector del legal tech: la conjunció de tecnologia i serveis jurídics. Fins a sis empreses de legal techtreballen actualment sota el seu paraigua.

Infinitum Projects (Rambla Iberia, 97, de Sabadell) aplega emprenedors, tècnics i inversors la activitat dels quals gira al voltant de la innovació tecnològica. És una acceleradora de projectes o tech hub, però també un ecosistema complet per als emprenedors, i disposa d’un ampli ventall de projectes en curs per inversors.

Però és en el camp del legal tech on Infinitum Projects està assolint els majors èxits, facilitant l’aplicació del dret pràctic mitjançant l’automatització dels processos jurídics.

Són els casos de Traspacar (canvis de nom de cotxe i moto), Reclamio (reclamacions per incidències aèries); ReclamioDeuda (cobrament de factures impagades), CertificadosDeCasa (certificats energètics per compra, venda i lloguer), Testamenta (testaments online) i Separalia (gestió dels tràmits de divorci).

BENEFICIS

El boom inversor en legal tech es va produir el 2018. “Gràcies a la sofisticació dels processos informàtics i la necessitat d’evitar processos judicials innecessàriament llargs i feixucs -constata Infinitum- la indústria del legal tech no ha deixat de créixer” (+713% el 2020).

“Els beneficis -destaca- són clars: rapidesa, efectivitat i gestió del temps a mida del ciutadà. El client pot enviar la seva consulta amb els seus documents i de manera immediata rebrà una resposta sobre l’afer que precisi o bé adquirirà el contracte que necessiti”.

Infinitum Projects potenciarà encara més el legal tech amb el desplegament informàtic del hub, ByInfinitum Services, que desenvoluparà totes les automatitzacions necessàries.

Publicitat
Comentaris
To Top