Publicitat
Ciutat

El Parc de Catalunya, epicentre de ‘botellons’ per Festa Major

Restes de brutícia per Festa Major al Parc de Catalunya / LL. FRANCO

Les tres nits de Festa Major han comportat grans aglomeracions per tot Sabadell. La zona més problemàtica ha estat el parc de Catalunya, on la matinada de dissabte a diumenge es van concentrar 4.000 persones. Un operatiu dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Municipal, desplegada al 100% durant la celebració i amb agents de paisà, va haver de dissoldre els múltiples botellons, de forma progressiva i sense incidents. Cada matí, el servei de neteja ha hagut de recollir la brutícia.

A la zona de l’skatepark i al voltant del llac durant les altres dues nits de Festa Major també s’hi van aplegar centenars de grups de joves. La policia va desallotjar 3.000 persones del parc de Catalunya la nit de divendres, quan es va produir la presumpta violació a una menor d’edat.

La nit de diumenge va ser la més tranquil·la. Tanmateix, les diferents concentracions van sumar un total de 2.000 persones. Vídeos als quals ha tingut accés aquest diari mostren aglomeracions de centenars de joves, sense guardar la distància de seguretat, bevent alcohol. Durant la Festa Major, es van activar serveis de neteja extraordinaris per fer front a les escenes que han deixat els macrobotellons.

S’ha intensificat el servei de neteja durant el cap de setmana / LL. Franco

Més aglomeracions al Centre

La Policia Municipal també es va haver de desplegar al Centre. Al passeig de la Plaça Major, el divendres es va produir una baralla entre dos grups de joves. La presència policial va fer que es dissolgués, però es va acabar detenint un individu per resistència a l’autoritat. En aquell moment, hi havia més mig miler de persones concentrades a la zona.

L’aparcament del carrer de la Creueta, la plaça de les Marquilles, el polígon de Sant Pau de Riu-sec, Can Gambús o l’aparcament de l’Escola Creu Alta han estat altres zones amb concentracions.

Publicitat
Comentaris
To Top