Publicitat
Ciutat

Una menor d’edat, víctima d’una agressió sexual al Parc Catalunya de Sabadell

Una noia de 17 anys hauria patit una agressió sexual dissabte a la matinada al Parc Catalunya de Sabadell, en el marc de la Festa Major 2021. Segons apunten fonts dels Mossos, els primers indicis apunten que la jove hauria estat assetjada per una sola persona en presència d’una amiga. Tot apunta que hauria estat una violació consumada per part de l’home, segons ha exposat la víctima en la seva primera declaració. S’està treballant amb diverses hipòtesis vinculades amb un delicte contra la indemnitat sexual. La Divisió d’Investigació de la policia catalana treballa per confirmar els fets, identificar-ne l’autoria i procedir a la detenció.

El Parc Catalunya, aquest matí després de la primera nit de Festa Major / LLUÍS FRANCO

L’agressió sexual s’hauria produït de matinada a un dels parcs més populars de Sabadell, on diversos grups de joves havien anat a beure en grup per Festa Major. La víctima –menor d’edat– anava acompanyada d’una altra noia que podria haver presenciat els fets però que no hauria estat agredida, segons apunten fonts dels Mossos. La jove ha estat traslladada a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell on se li ha realitzat un examen mèdic.

Al Parc Catalunya, enmig dels ‘botellons’

A partir de la mitjanit el Parc Catalunya s’ha convertit en un punt d’aglomeració de botellons i la Policia Municipal –desplegada al 100% per Festa Major– i els Mossos d’Esquadra han hagut d’actuar tota la nit per desallotjar-lo de forma progressiva. En el moment dels fets, les dues joves estaven en estat d’embriagadesa. El presumpte agressor hauria aprofitat la situació de la víctima i l’aglomeració al parc per consumar l’acte, segons apunten els indicis.

/ LLUÍS FRANCO

Una persona va acudir a ajudar a les joves –ambdues menors tutelades de fora de Sabadell segons fonts properes al cas– i va donar l’avís a les 2:17 hores de la matinada de dissabte a l’Eix Macià, just al costat del Parc Catalunya. Fins al lloc s’hi va desplaçar una ambulància, i també Mossos d’Esquadra i Policia Municipal.

L’Ajuntament de Sabadell ha condemnat i rebutjat l’agressió i ofereix el seu suport a la víctima. Els Mossos reforçaran a partir d’aquesta nit la vigilància sobre el Parc Catalunya i el seu entorn.

Publicitat
Comentaris
To Top